Ancore de cursa lunga marca Vanfook

Ancore de cursa lunga marca Vanfook

 

Calitatea carligelor sau a ancorelor este de cele mai multe ori esentiala la o partida de pescuit. De aceea este bine sa alegeti produse de calitate asa cum sunt si cele oferite de catre compania japoneza Vanfook.

In catalogul Vanfook exista multe modele, iar printre cele care se gasesc la noi si pe care le puteti folosi fara nicio problema se numara si cateva modele de ancore. Toate sunt realizate din cele mai bune materiale, sunt foarte rezistente, iar varfurile extrem de ascutite. 

 

 

Modelul DT-38BL-S este o ancora de tip barbless (fara spin) care, ca toate produsele lor conform celor spuse de catre Vanfook, sunt cele mai bune de pe piata. Beneficiaza de tehnologie japoneza, sunt produse in Japonia ceea ce le confera un atuu al calitatii. Cum putine companii ofera carlige si ancore fara spin, acest model este de luat in calcul. A fost realizat pentru pescuitul de finete si pentru toate zonele unde sistemul catch & release este obligatoriu. Ancora vine in doua culori - argintiu si negru si intr-o gama larga de marimi - numerele 4, 6, 8, 10, 12, 14 si 16 cu sase sau sapte ancore in pachet. 

 

 

O alta ancora interesanta este modelul BFT-45C&W, o ancora cu spin, cu statut de streamer. Sunt foarte bine construite, au atasate pene marabou de calitate, care sunt prinse de ochet cu un sistem solid si colorat.
Acest model este realizat cu pene in trei variante de culori - alb, chartreuse cu alb si portcolaiu cu alb, toate in trei variante de marimi - 1, 1/0 si 2/0. Pachetul contine doua ancore si este tot un produs Made in Japan.  

Vanfook BFT-45C&W este destinat pescuitului la stiuca, iar mai nou, poate fi folosit la noi si la pescuitul bass-ului.

 

 

 

 


Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Vanfook AICI