Campionatului Național de Spinning de pe Mal 2018 – ultima etapa - Zetea
Bullets Purple Bullets Green 05 nov 2018

Campionatului Național de Spinning de pe Mal 2018 – ultima etapa - Zetea

 

Ultima etapa din Campionatului Național de Spinning de pe Mal 2018 Ciucaș a fost la Zetea, pe râul Târnava Mare, o etapa grea, cu pesti putini unde, dupa parerea mea, tehnica spinning-ului nu a avut nicio valoare, norocul fiind baza acestui concurs. 

 


Apa foarte mica, curata, dar cu multe frunze, a pus in dificultate concurentii inca din antrenamentele premergatoare concursului. Cum era de asteptat, desi in antrenamente pestele a raspuns la anumite naluci, in timpul concursului a raspuns total neasteptat la altele. Astfel, i-a pus in dificultate pe majoritatea concurentilor. Daca la antrenamente am prins destul de bine la gumele de la Prime, Loris si la voblere Duo jercuite agresiv, in concurs s-a prins in ambele zile pe rotative mari numarul 2 si 3 de la Mepps si, bineinteles, nelipsitele AR-S-uri.

 

 

 

Pastravul fiind mai mare (3-4 la kg) si mofturos statea in zone cu apa mai adanca chiar daca vadul era puternic. Astfel, trebuiau folosite rotative/voblere grele, care sa ajunga intre ape, cu recuperare inceata, pestele parca analizand fiecare detaliu al nalucii. Neatacand naluca decisiv a fost si greu de adus la minciog, astfel dupa drill-uri cu pastravi mari "reusesc" sa scap foarte multi la minciog!


Astfel dupa doua zile de concurs, in care diferenta in ambele zile a fost facuta doar de un singur peste, nu reusesc sa ma clasez pe nici o treapta a podiumului la acest concurs, insa cu loc 4 la general intru in lotul ce va reprezenta Romania la Campionatul Mondial din 2019 din Franta.