Delalande Chabot – guvidele cu o noua paleta

Delalande Chabot – guvidele cu o noua paleta

 

Firma franceza Delalande este de ani de zile un nume apreciat in randul pescarilor mai ales, in randul celor de rapitori. Dupa cum unii dintre voi ati observat, de ceva vreme nalucile francezilor arata din ce in ce mai bine si mai important, sunt fabricate din materiale din ce in ce mai bune. 

 


Unul dintre modelele care au prins, cel putin, la nivel european este Chabot, un shad cu forma de guvid, foarte atragator pentru multe specii precum stiuca, salau, biban si chiar pastrav. Este tipul de naluca conceputa pentru a fi pescuita inclusiv pe substrat. Plasticul este moale, cu o textura fina si foarte elastic, ceea ce face ca naluca sa aiba miscari naturale. Rezultatul final beneficiaza de toate ingredientele unei momeli naturale - ochi 3D, inotatoare dorsala, inotatoare anala, inotatoare abdominala stilizata, iar coada de tip paleta ovala, pozitionata la 90 de grade, ofera batai scurte, dar si vibratii puternice.  

 

 


Mai mult, Chabot vine impregnat din fabrica cu atractant (spun francezii, unul secret de fabricatie). Aceasta naluca este de luat in seama mai ales daca pescuiti in zone cu substrat plin de pietre sau placi de beton, dar poate fi folosita de altfel si in zone cu praguri sau in cele in care aveti obstacole pe substrat.  


Chabot este realizat in trei dimensiuni - 5, 7 si 9 cm, fiecare marime fiind realizata in multe culori carora li s-au adaugat anul alte patru noi, iar cateva dintre ele beneficiaza si de colorit pentru efectul UV. Un lucru de luat in seama este ca Chabot se vinde la bucata asa ca puteti incerca mai multe culori si dimensiuni diferite. 

 


Pentru achizitia Delalande Chabot va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Delalande AICI