DUO Spearhead Ryuki Awabi – si mai atractiv

DUO Spearhead Ryuki Awabi – si mai atractiv

 

Un vobler celebru printre pescarii de pastrav a primit recent o editie limitata, o editie in cinci culori ce beneficiaza de o imbunatatire de efect. Cei ce nu stiu inca, Duo Spearhead Ryuki este un minnow de tip sinking, cu un corp aplatizat, creat special pentru o viteza superioara sub pelicula apei si care are capul alungit ca o sulita de unde si denumirea acestui vobler. Materialul folosit pentru constructia voblerului este dens, iar greutatea fixa din interiorul corpului il ajuta sa aiba o stabilitate si o acuratete excelenta in timpul aruncarii. 

 

 

 

Aceasta editie limitata a modelului Awabi vine in cinci culori, iar atuul este legat de introducerea in interiorul voblerului a unei placi de scoica abalone, ce ofera jocuri de culori extrem de atragatoare. Cu ajutorul acestor placi efectul de flash a crescut considerabil si efectul ei sub apa este irezistibil. Cei de la Duo International au luat in calcul ca in multe zone din Asia abalone este un material sacru si au introdus acest material in structura acestui model celebru pentru a ridica si mai mult valoarea voblerului. 

Cele cinci noi culori cu abalone se gasesc in variantele Spearhead Ryuki 45S (4g si ancore numarul 12), 50S (4,5g - ancore numarul 12), 60S (6,5g - ancore numarul 10) si 70S (9g - ancore numarul 10), totul fiind Made in Japan. 

 

 

Pentru achizitia Duo Spearhead Ryuki Awabi va recomandam sa incercati AICI 


Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI