Jackall Smash Minnow 110 SP – rezultatul tehnologiei japoneze actuale

Jackall Smash Minnow 110 SP – rezultatul tehnologiei japoneze actuale

 

Pentru un minnow creat de catre Jackall, totul este din nou la superlativ. Smash Minnow 110, este o varianta de luat in seama de catre pescarii autohtoni. Are tot ce ii trebuie pentru o naluca de succes - forma alungita si un profil ingust, ce ii confera o actiune cu batai pe laterale, executii perfecte pentru pescuitul in raurile cu curenti puternici, dar se preteaza la fel de bine si la pescuitul pe lacuri.

 


Beneficiaza de o constructie bazata pe tehnologiile de ultima ora in format 3D, are un sistem de bile din tungsten ce ajuta la o echilibrare perfecta, dar care ajuta insa si la lansari lungi si precise. Este un minnow care poate fi pescuit atat liniar, cat si tinut in curent, dar are efect si atunci cand este recuperat cu jercuieli si stopari periodice. Datorita dimensiunii se preteaza la pescuitul stiucii, dar si a bibanului de dimensiuni mai mari.  

 

 

Smash Minnow 110 este construit din plastic ABS, este dotat cu ochi realisti, barbeta este solida, corpul este finisat cu striatii fine si intregul produs este armat cu trei ancore marca Cultiva, totul fiind de altfel un produs realizat in Japonia. Dimensiunea, asa cum reiese din denumire, este de 110 mm, cantareste 18,8 grame, iar naluca este destinata pescuitul in ape dulci.  

Smash Minnow este realizata in doua tipuri - floating si suspending, pentru a putea fi folosita in situatii diverse. Mai trebuie mentionat ca este o creatie a lui Seiji Kato (co-fondator Jackall Bros), fost designer la Daiwa si Lucky Craft, ceea ce confera un plus la capitolul calitate si inventivitate. Normal, Smash Minnow este realizata intr-o gama variata de culori avand finisaje la cel mai inalt nivel. 

 

 

Pentru achizitia Jackall Smash Minnow 110 SP va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall AICI