Keitech Easy Shaker – un vierme suplu si flexibil

Keitech Easy Shaker – un vierme suplu si flexibil

 

Cu un corp slim si inelat, viermele numit de japonezii de la Keitech, Easy Shaker, este o alta atractie pentru pescarii de rapitori. Mai ales pentru cei ce prefera tehnica drop-shot.

Easy Shaker este o naluca ce imita perfect o rama, are un corp subtire, dar blindat de la cap si pana aproape de coada cu inele fine, ce-l ajuta sa aiba o miscare naturala, dar si sa lase in urma mici turbulente in apa.

 


Corpul este rotund si se subtiaza spre coada, este realizat din ultima generatie de plastic avand o textura moale si un pic elastica. Este o naluca flexibila, usor de manevrat si care poate fi folosita atat in apele dulci, cat si in cele sarate.
Easy Shaker este un vierme realizat cu cele mai mici detalii pentru a se adresa unei varietati de rapitori. El poate fi pescuit cu mai multe tehnici, dar producatorul recomanda a fi pescuit cu montura drop shot pentru o eficacitate maxima. Tipul de plastic folosit in compozitia nalucii (destul de flotabil) face ca Easy Shaker sa se mentina pe orizontala in timpul pescuitului cu montura drop-shot.

 

 

In functie de miscarile din varful lansetei si de viteza de recuperare, Easy Shaker are miscari dintre cele mai tentante pentru rapitori, naluca fiind in apele noastre o atractie pentru salau si biban.

Keitech Easy Shaker este realizat in mai multe dimensiuni, iar cea care se preteaza cel mai bine pentru apele noastre este varianta de 8,8 cm (cu 12 bucati in plic). Este realizat si in variantele de 11,8 si 13,9 cm, aceste doua variante fiind cu 10 bucati/plic. Este realizat intr-o varietate de culori pigmentate cu glitter, productia fiind Made in Japan. 

 

 

Pentru achizitia Keitech Easy Shaker va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Keitech AICI