Megabass Diving Flap Slap – un vobler pentru adancimi mai mari

Megabass Diving Flap Slap – un vobler pentru adancimi mai mari

 

Orice naluca marca Megabass merita incercata, pentru ca are toate atuurile pentru a fi una prinzatoare. Dupa ce ani de zile modelul Flap Slap a facut furori mai ales in America, Yuko Ito s-a ocupat personal si de Diving Flap Slap, un vobler conceput sa coboare si mai mult in adancuri. 

 

 

Este un cranckbait ce are si particularitati de jerkbait, cu un corp destul de aplatizat si usor alungit spre spate, cu un design revolutionar pe burta, special facut pentru a taia apa mai usor si de-ai oferi si o miscare cu batai pe laterale. Se misca in apa ca un peste ranit si este atractiv si datorita reflexiilor furnizate de tehnica speciala de colorare a japonezilor.

Diving Flap Slap beneficiaza acum de o barbeta mai lunga spre deosebire de cea aplicata modelului Flap Slap, barbeta ce ii confera o coborare in apa de pana la 2,5 metri. Barbeta are si ea un design special, pentru a taia apa fara nicio problema. Capul este realizat cu cele mai fine detalii, ochi 3D, operculi realisti, iar pe intreg corpul striatiile fine dau senzatia de solzi. Naluca are doua ancore Coloritul este impecabil, cu diverse nuante si degradeuri, pe care s-a aplicat un lac ce scoate in evidenta un produs impecabil din toate punctele de vedere.

 

 

 

Voblerul are integrat Shaft Balancer System (patent Megabass), preluat de la modelul Vision 95, dar adaptat pentru acest model Diving Flap Slap, care ajuta naluca sa fie lansata chiar daca vantul bate din fata, sa aiba o miscare usor tremurata si de mica rotatie in apa, care atrage usor pradatorii, dar si sa aiba balansul corect indiferent de viteza de recuperare.

Diving Flap Slap vine doar in dimensiunea de 76mm, cu greutatea de 10,6 grame, are doua ancore numarul 6 si este realizat intr-o varietate mare de culori. Mai mult, este un produs realizat si fabricat in Japonia. 

 

 

Pentru achizitia Megabass Diving Flap Slap va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Megabass AICI