Megabass Prop Darter i-Loud – un submarin japonez de atac

Megabass Prop Darter i-Loud – un submarin japonez de atac

 

Se știe deja ca de ani de zile produsele Megabass sunt calitate japoneza premium. Fiecare produs Megabass este o mica opera de arta si asa se prezinta si modelul Prop Darter i-Loud.

Designul nalucii este realizat de catre deja celebrul Yuki Ito in colaborare cu ITO Engineering, iar noua sa naluca se bazeaza pe acelasi sistem precum i-Jack, Rudder Action Balancer, care este patent Megabass. Acesta este un sistem care permite nalucii sa se balanseze de la stanga la dreapta (in forma de S) si sa actioneze bilele interioare, care produc un zgomot specific (de ciocanit). Zgomotul este destul de puternic in apa si atrage atentia asupra acestei naluci, care are si o dimensiune usor de sesizat (103 mm).

 

 

Prop Darter i-Loud este un vobler articulat (din doua corpuri) si beneficiaza in coada de o elice care disperseaza destul de multa apa. Elicea produce si ea un zgomot care, pe langa cel produs de bilele interioare, face ca naluca sa fie si mai atractiva si sa activeze mult mai repede pradatorii. Mai mult, in timpul recuperarii, i-Loud-ul lasa in urma sa si un sir de bule, care ofera rapitorilor un alt indiciu de reper. Acest nou model a cucerit deja piata americana si deja multi euorpeni apeleaza la el pentru a avea un avantaj, cel putin, la pescuitul stiucii.

 

 

I-Loud este fabricat doar in marimea de 103 mm, este de tip floating, cantareste 28,35 grame si beneficiaza de doua ancore numarul 2. Megabass a realizat pentru acest model o varietate de 10 combinatii de culori, care de care mai atractive, toate avand un look exceptional. 

 

 

Pentru achizitia Megabass Prop Darter i-Loud va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Megabass AICI