Megabass The X-Dad – racul ca meniu principal

Megabass The X-Dad – racul ca meniu principal

 

Acum cativa ani, compania japoneza Megabass a introdus pe piata un crankbait ce imita un rac de rau. Dupa cativa ani aceasta naluca a fost luata din nou in vizor si imbunatatita semnificativ, iar actualmente ea este cunoscuta drept Megabass The X-Dad.

 

 

Designul a suferit modificari care ofera mai multa realitate, iar cele doua antene atasate au revitalizat intregul concept. The X-Dad este un vobler de mici dimensiuni, realizat din plastic ABS, avand doua ancore Katsuage (una tripla si una dubla) marimea 6. Barbeta este de calitate, solida si adaptata in asa fel incat sa reziste pe timp indelungat contactelor cu pietrele sau cu alte obstacole de pe fundul apei. La realizarea lui, in comparatie cu prima versiune, Megabass a folosit materiale de mai buna calitate, noi tehnologii inclusiv noi tipuri de vopseluri. 

 

 

Este realizat doar in marimea de 5,7 cm cu greutatea de 10,6 grame si coboara pana la o adancime de maxim 3 m. Este de tip suspending si are efect maxim atunci cand este recuperat cu stopuri periodice si cu mici smucituri din varful lansetei. Megabass l-a realizat in 6 combinatii de culori, toate ingloband majoritatea culorilor esentiale a racului de apa dulce, iar calitatea produsului este conferita si de emblema Made in Japan.

 

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Megabass AICI