Megabass Vision Oneten – pentru stiuci premium

Megabass Vision Oneten – pentru stiuci premium

 

Cu toate ca a fost introdus pe piata in toamna lui 2000, creatia celebrului Yuki Ito a ramas de referinta si-n zilele noastre. Este vorba despre Vision Oneten, un produs Megabass care a fost conceput initial doar pentru pescarii americani, dar care mai apoi a fost adoptat pe intreg mapamondul.

Vision Oneten este un jerkbait cu o forma alungita spre coada, realizat din plastic ABS si care in interior are implementat sistemul Multi Way Moving Balancer (patent Megabass). Pe acest model sunt doua incaperi separate, intr-unul fiind introduse doua bile de tungsten, care ajuta pescarul sa aiba lansari mai lungi, dar sunt folositoare si pentru echilibrarea voblerului. In celelalt compartiment se gasesc trei bile mai mici care, in timpul tractiunii, produc un zgomot de atractie in apa. 

 

 

Pe mijlocul burtii cei de la Megabass au realizat un design cu muchii ce ajuta naluca, pe timpul recuperarii, sa se miste de pe o parte pe alta si sa reflecte in acelasi timp fascicule de lumina. Totul se datoreaza si vopselurilor de cea mai buna calitate folosite, a striatilor fine de pe corp, dar si a lacului de protectie. Voblerele sunt vopsite manual, iar Megabass ofera acest model intr-o gama larga de culori, pentru tipuri diferite de ape. 

 


Vision Oneten este de tip suspending, are o evolutie la cel mult la un metru sub apa si are atractie maxima in timpul recuperii lente cu smucituri din varful lansetei. Beneficiaza de trei ancore Katsuage (proprietate Megabass) numarul 6, dintre care cea din mijloc este fara spini. Are ochi 3D si o barbeta fabricata din policarbonat.
Vision Oneten are lungimea de 11 cm, greutatea de 14 grame si este fabricat in Japonia. A fost conceput pentru pescuitul la bass in apele americane, dar in apele noastre poate fi folosit la stiuca, avat si salau. 

 

 

Pentru achizitia Megabass Vision Oneten va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Megabass AICI