Noi culori pentru Dolive Craw de la O.S.P.

Noi culori pentru Dolive Craw de la O.S.P.

Realizat inca din 2008 de catre firma O.S.P. (Osprey Spiritual Performer), Dolive Craw continua sa fie apreciat si-n zilele noastre. Dolive Craw este un rac cu un corp de vierme, realizat dintr-un material soft cu o textura fina. Beneficiaza de doi clesti, tentacule, picioare, care se misca realist si intregul concept cu iz experimental este unul extrem de reusit. 

 

 

 

A avut mare succes mai ales in America printre pescarii de bass apoi a ajuns si in Europa, unde este folosit mai ales la pescuitul stiucii si a salaului. Mai mult, poate fi pescuit si in ape sarate. Este realizat in patru dimensiuni diferite - 5 - 7,62 - 10,1 si 12,7 cm si, cu toate ca pana acum acest Dolive Craw a fost realizat in 37 de variante de culori, cei de la O.S.P. au decis ca in primavara lui 2019 sa mai propuna inca trei culori.

 


Bubblegum Pink doar pentru varianta de 5 cm, Wild Tenaga pentru variantele de 7.62, 10.1 si 12.7 cm si Gorimiso Black pentru toata gama de marimi.

De asemenea, mai trebuie spus ca Dolive Craw este ambalat cu 10 bucati/plic in varianta de 5 cm, 7 bucati/plic in varianta de 7,62, 6 bucati/plic in varianta de 10,1 cm si 5 bucati/plic in varianta de 12,7 cm. 

 

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele O.S.P. AICI