Norfin – noua gama de ochelari polarizati

Norfin – noua gama de ochelari polarizati

 

Printre accesoriile extrem de importante la o partida de pescuit se numara si ochelarii polarizati. Fie ca esti barca, fie ca esti pe rau, ochelarii polarizati te ajuta sa vezi sub pelicula apei, dar te si protejeaza de razele soarelui. In ultima perioada, cunoscuta firma Norfin a realizat o noua gama de ochelari polarizati, care combina calitatea cu pretul rezonabil.

Mai toti stiu tehnologia ochelarilor polarizati, dar si beneficiile acesteia asa ca Norfin s-a incadrat perfect in domeniu si a scos pe piata o gama variata de ochelari polarizati, realizati dupa ultimele standarde, cu diferite dimensiuni si diferite lentile, intr-o gama larga de culori, pentru a satisface toate preferintele, dar pentru a da posibilitatea pescarului sa apeleze la anumite produse in functie de momentul zilei. 

 

 

Astfel, asa cum bine stiti, culoarea lentilei este destinata anumitor perioade ale zilei. In perioada cu soare puternic este recomandat sa folositi lentile de culoare gri, verde sau albastru, de exemplu. Pentru zilele in care norii isi fac aparitia o lentila galbena este ideala, iar lentilele maro sunt de genul celor universale, care se potrivesc pe tot parcursul zilei. 

 

 

 

 

Toti ochelarii Norfin au ramele din plastic, sunt foarte usori si pot fi purtati fara nicio problema pe tot parcursul zilei. Au fost ganditi pentru pescarii care doresc sa aiba un produs de calitate, dar care sa nu investeasca multi bani si fiecare pereche de ochelari vine intr-un sac din material ce proteajaza produsul impotriva, in primul rand, a zgarierii lentilelor.

Bineinteles, puteti folosi acesti ochelari si in alte activitati in afara pescuitului precum drumetii, sofat sau plimbari cu bicicleta, iar gama Norfin este destul de mare incat va fi usor sa alegeti ceea ce doriti.

Pentru achizitia Norfin ochelari polarizati va recomandam sa incercati AICI  

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Norfin AICI