Pontoon 21 Sabletta – un alt 3D de top

Pontoon 21 Sabletta – un alt 3D de top

 

Nu cu mult timp in urma va prezentam modelul Sampliora, creat de catre compania Pontoon 21, model pe care multi pescari il folosesc cu succes la stiuca. Pontoon 21 are insa si un alt model de luat in calcul si anume, Sabletta.

In mare, are cam aceleasi caracteristici cu Sampliora, doar ca Sabletta are o forma alungita. Daca Sampliora are efect maxim la o recuperare lenta si, in general, miscari lente cu ajutorul lansetei, Sabletta poate fi recuperata la orice viteza si are un maxim de efect pe cadere. De asemenea, este tipul de lingura care se preteaza jigging-ului pe verticala.

 

 

Sabletta beneficiaza si ea de efectul 3D creat de imprimeurile de pe ambele suprafete a oscilantei numit Deep Dot Design. Datorita adanciturilor de pe corp, oscilanta creeaza turbulente in apa, dar si un zgomot puternic, care sunt alte puncte de atractie pentru rapitori. Culorile sunt pictate manual, iar oscilanta este echipata cu o ancora Owner.

Sabletta este o naluca reusita pentru stiuca si biban, dar poate avea rezultate si la salau si chiar la pastrav de lac. Se poate folosi in orice tip de ape indiferent de intensitatea curentiilor. 

 

 

Sabletta este fabricata in Japonia, in mai multe dimensiuni si greutati. Aceasta oscilanta este de gasit in dimensiunile de 62, 78, 87 si 94 mm. Modelul de 62 mm este realizat in doua tipuri de greutati - 14 si 17 grame, modelul de 78 mm are greutati de 24 si 30 g, modelul de 87 mm are greutati de 28 si 34 g, iar modelul de 94 mm vine in varianta de 38 si 45 g. 

 

 

 

Pentru achizitia Pontoon21 Sabletta va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Pontoon21 AICI