Pontoon21 Baby Red Rag 32F SR – un vobler pentru pescuitul de finete

Pontoon21 Baby Red Rag 32F SR – un vobler pentru pescuitul de finete

 

Gama Red Rag a celor de la Pontoon21 a fost bine primita in urma cu ani asa ca cei care au dorit si o varianta ceva mai scurta, mai usoara si mai bine focusata pe pestii rapitori de talie mica au acum in Baby Red Rag obiectul mult dorit

Baby Red Rag 32 F SR (shallow runner) este un vobler din plastic, nu foarte dur, dar rezistent. Corpul este un pic bombat, un pic neobisnuit pentru un cranckbait de aceasta dimensiune, iar in combinatie cu burta usor aplatizata, ii ofera un tip de miscare ceva mai deosebit. In interior a fost introdusa o bila, care ajuta voblerul sa fie aruncat mai departe, sa aiba stabilitate, dar si sa regleze adancimea la care coboara in timpul recuperarii. Mai mult, miscarea bilei in timpul recuperarii genereaza si un zgomot cu frecvente joase, care in apa au un efect de atractie pentru rapitori. 

 

 

Este un vobler de tip floating, are dimensiunea de 32 mm, cantareste 4,8 grame si se scufunda intre 0,2 si 0,4 metri. Din punct de vedere al finisajului, arata ca unul japonez, beneficiaza de ochi 3D (imprimati cu logo-ul Pontoon21), corpul are striatii fine ce imita solzii, iar un atuu al sau este pozitionarea inelului de prindere a ancorei din spate, pozitionat un pic mai sus, care ofera posibilitatea pescarului sa foloseasca o ancora ceva mai mare. Voblerul se bazeaza pe doua ancore Owner, iar paleta de culori este destul de diversa si contine 20 de combinatii ce acopera intregul spectru pentru rapitorii apelor noastre. 

 

 

Pe langa Baby Red Rag 32 SR, Pontoon21 a realizat si modelul Baby Red Rag 32 MDR (medium deep runner), care este tot floating, are tot 32 mm, dar cu o greutate de 5,1 g, iar adancimea de scufundare un pic mai mare - intre 0,8 si 1 m. Ambele modele sunt destinate, in principal, pescuitului la clean, pastrav si biban cu echipament UL, chiar daca unii l-au incercat si la salau. 

 Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Pontoon21 AICI