Ricky The Roach – varianta dura a rosioarei

Ricky The Roach – varianta dura a rosioarei

 

Pentru pescuitul stiucii, dar si al bibanului, multi europeni apeleaza la modelul Ricky The Roach, realizat de catre danezii de la Westin. Daca in prima faza a fost realizata varianta soft apoi a aparut si o varianta hibrida, Ricky The Roach are acum si varianta din plastic ABS, rezultatul final fiind unul de luat in seama.


Daca o naluca soft are o utilizare redusa, un vobler din plastic poate fi folosit un timp mai indelungat asa cum este si in cazul lui Ricky The Roach, care beneficiaza de un corp articulat, cele doua mecanisme din zona articulata fiind foarte rezistente. Componentele nu contin plumb, iar intregul produs arata extrem de realist, pentru ca are tot ce-i trebuie pentru a fi confundat de rapitori cu un peste momeala real.

 

 

 

In timpul recuperarii, voblerul se misca in forma S, miscarile sunt naturale si efectul este cel asteptat de pescar. Pe langa evolutia sa impecabila in apa, acest vobler puncteaza si la capitolul design. Totul este realizat la milimetru, detaliile sunt pictate manual, are ochi 3D, iar inotatoarea dorsala, anala si cea codala sunt realizate dintr-un plastic semi-soft. Materialul corpului este dur, rezistent la toate muscaturile, in interior sunt plasate niste bile care ofera un zgomot de atractie. Voblerul este dotat cu doua ancore japoneze (pe fata numarul 2, pe spate numarul 1) si pozitionate in asa fel incat ele sa nu aiba cum sa se agate intre ele. 

 

 

Ricky The Roach este un vobler care se pescuieste simplu, trebuie doar sa mulinati si din cand in cand sa faceti niste opriri sau periodic sa schimbati viteza de recuperare. Acest model este realizat doar in varianta de 15 cm cu tipurile sinking si suspending. Cel sinking coboara intre 0,1 si 1 metru, iar varianta suspending intre 0,1 si 0,5 metri. Mai trebuie sa stiti ca varianta sinking cantareste 40 g, iar cea suspending 35g. 

 

 

Pentru achizitia Westin Ricky The Roach va recomandam sa incercati AICI  

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Westin AICI