Smith Luna TR – un vobler pe placul pastravului

Smith Luna TR – un vobler pe placul pastravului

 

Gama Luna TR a japonezilor de la Smith se inscrie in zona de top a voblerelor dedicate in special pescuitului la pastrav. Este un jerkbait versatil, realizat din materiale de cea mai buna calitate totul fiind Made in Japan. Luna TR a fost pana in acest moment un loz castigator la multe concursuri internationale, dar si la campionatele mondiale si este un minnow perfect pentru cei care au pastravul ca punct de reper. Mai mult, este considerat ca fiind cel mai prinzator vobler in concursurile internationale. 

 

 

Luna TR este fabricat in doua modele, ambele de 47 mm, unul de tip suspending, cu greutatea de 1,9 g (cu evolutie intre 30 cm si 1,3 metri) si unul de tip sinking, cu greutatea de 2,3g. Ambele modele au fost calculate sa acopere o plaja suficienta in apa, pentru a avea prezentari spectaculoase, dar si mai multe capturi.
Corpul este alungit, chiar extrem de suplu, este fabricat manual si fiecare naluca este testata pentru a corespunde celor mai exigente cerinte.

Luna TR este tipul de vobler care da cel mai bun randament atunci cand este pescuit cu jocuri din varful lansetei, fie ca pescuiti in amonte sau in aval. Altfel, el are o traiectorie liniara. Este un vobler care se preteaza perfect pescuitului pe rau, indiferent de intensitatea curentului.

Fiecare model este oferit intr-o gama de 10 culori, toate vopsite manual si avand aplicat un strat de lac rezistent la socuri. Luna TR este echipat cu doua ancore japoneze, care pot fi oricand schimbate cu carlige debarbetate (mai putin varianta suspending).

 

 

Pentru achizitia Smith Luna TR va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Smith AICI