Westin BloodTeez – viermele pe post de proteina

Westin BloodTeez – viermele pe post de proteina

 

Cu toate ca a fost prezentat in toamna anului trecut, dar doar in anumite tari, abia din 2018 a fost introdus in vanzare la nivel mondial. Ma refer la noua gama de plastice create de catre danezii de la Westin si anume, BloodTeez. 

 

 

Inspirat dupa viermele din familia Glyceridae, care are pielea aproape transparenta prin care se vede fluidul ce contine hemoglobina si pe care multi pescari marini il folosesc drept momeala, BloodTeez este un vierme fabricat din plastic foarte moale, foarte flexibil si foarte atragator pentru rapitori. Chiar daca momeala adevarata se foloseste in special la pescuitul marin, BloodTeez-ul a fost adaptat pentru a se preta unei game mai largi de rapitori. Corpul este articulat si format din 12 segmente unite de 11 articulatii foarte fine, iar extremitatiile, capul si coada, beneficiaza de cateva antene care dau o senzatie mai realista. 

 

 


BloodTeez a fost conceput pentru a fi folosit cu tehnicile drop-shot si wacky, dar poate fi incercat si cu micro jig si este o naluca excelenta pentru pescuitul de finete mai ales pentru biban.

BloodTeez este fabricat in doua lungimi - 5,5 si 7,5 cm, fiecare in opt culori diferite. Mai trebuie mentionat ca viermele de 5,5 cm cantareste 0,5g, iar cel de 7,5 cm cantareste 1g.

 

 

 


Pentru achizitia Westin BloodTeez va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Westin AICI