WESTIN Fatbite – umflat pentru atractie

WESTIN Fatbite – umflat pentru atractie

 

Pe piata nalucilor hard, Westin Fatbite are rolul sau in atragerea pestilor rapitori. Este un vobler de tip floating, destinat pescuitului in ape putin adanci, pentru cei ce-si doresc un pescuit aproape de suprafata. Fatbite este construit dintr-un plastic de tip ABS, bombat pe cap si alungit spre coada.


In interiorul corpului se gasesc cateva bile ultra sonic, care produc vibratii in apa, dar care ajuta si la lansari mai lungi. Avand un corp supradimensionat si turtit pe spate, Fatbite are miscari ample in apa, avand bataia pe laterale. Este tipul de vobler care este usor de remarcat in apa, atat prin dimensiune, cat si prin miscarile destul de violente pe timpul tractiunii. 

 

Westin Fatbite a fost realizat in doua lungimi - 5,38 cm de 8 grame si 8 cm de 24 grame. Varianta de 5,38 grame se scufunda pana la intre 0,3 si 0,5 metri, iar cea de 8 cm se scufunda pana la 0,8 metri.

Voblerul are o barbeta solida, ochi realisti, care ii confera o fata destul de suparata si beneficiaza de doua ancore japoneze din otel carbon numarul 8, tratate contra ruginii. Totul este pictat manual, in diferite combinatii de culori. Westin a realizat si cateva noi culori pentru luna ianuarie 2018 asa ca aceasta gama se adreseaza acum nu numai stiucii, ci si bibanului, iar daca veti pescui pe afara il veti putea folosi si la bass.

 


Fiecare din aceste doua modele se gasesc intr-o gama de sase culori.

Pentru achizitia Westin Fatbite va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Westin AICI