Westin Kickteez ST – naluca soft cu doua arme

Westin Kickteez ST – naluca soft cu doua arme

 

Este deja o normalitate ca nalucile marca Westin sa fie in acelasi timp inventive, aratoase, dar si eficace. In aceasta categorie este inclusa si Kickteez ST, o naluca soft destinata pescuitul la stiuca, salau si chiar, biban.
Corpul este alungit, este fabricat din doua straturi de plastic moale, iar coada este extrem de flexibila. Cu exceptia cozii, tot corpul este acoperit de striatii de tip solzi, care in apa produc si turbulente ce ajuta la atragerea pradatorului. Coada produce si ea vibratii destul de puternice in apa si ajuta naluca sa se miste extrem de realistic.

 


Partea interesanta a acestei naluci (valabila doar pentru marimea de 15 cm) este ca beneficiaza de doua lacasuri amplasate pe burta si unul pe spate pentru a le folosi atat cu armarea cu jig (lacasul de pe spate) sau cu ancora (doua pozitii pe burta). Ancora oferita de Westin in pachet este legata cu fir textil de 0,28 mm, fir ce strabate interiorul nalucii pana in partea din fata, unde este legata de un sistem de prindere din otel. Astfel, puteti folosi naluca atat cu carlig offset, cat si cu ancora pentru a avea o eficacitate mai mare la intepare. Mai mult, au fost realizate si pachete cu varianta fara sistemul de prindere, unde atasarea jigului este de luat in calcul.

 

 


Kickteez ST beneficiaza de ochi realisti. Westin a realizat doua tipuri de pachete, unul cu patru naluci fara ancora, iar altul cu doua naluci avand ancora si sistemul de prindere inclus (ancora inclusa pe fiecare naluca este numarul 6, la care se poate atasa un jig marimea 5/0). De asemenea, exista si doua tipuri de pachete, unul pentru ape limpezi si altul pentru ape tulburi, fiecare pachet avand tipurile de culori ce se preteaza pentru fiecare situatie in parte. Naluca este realizata in doua dimensiuni - 9 si 15 cm.

 


Kickteez ST a fost conceput pentru a fi pescuit atat in ape statatoare, cat si in cele cu curenti puternici si poate fi pescuit in diferite tehnici. Naluca nu este impregnata cu saruri sau arome insa sapte dintre culori sunt active UV. 

 

 

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Westin AICI