Westin – Stanley The Stickleback – atractia ghindirului

Westin – Stanley The Stickleback – atractia ghindirului

 

A devenit o regula ca danezii de la Westin sa-si denumeasca noile naluci in fel si chip. Astfel, incepand cu 1 septembrie 2017 avem parte de un nou produs in catalogul Westin si anume Stanley The Stickleback, o naluca soft realizata dupa un tipar 3D al unui peste real numit in limbaj stiintific Gasterosteus aculeatus. La noi este cunoscut drept ghidrin insa nu multi au auzit de aceasta specie, care in tara noastra traieste in Delta Dunarii si in baltiile din lunca ei.

 

 

Corpul este fabricat dintr-un plastic foarte moale si extrem de flexibil, beneficiaza de ochi realisti si o coada care se activeaza la cele mai mici trasaturi. Anumite detalii sunt pictate manual si astfel, naluca arata in apa ca un peste adevarat. Acest Stickleback este unul dintre cei mai mici pesti din apele europene si este in acelasi timp si una dintre cele mai bune momeli pentru o varietate mare de rapitori.

 


Conform producatorului, Stanley The Stickleback se preteaza pescuitului cu jig sau cu montura dropshot, cu greutati mici si se poate folosi atat in apa dulce, cat si in apa sarata.
Naluca este realizata doar in dimensiunea de 7,5 cm (avand greutatea de 4g), in opt tipuri de culori, iar pachetul contine sase bucati.

 Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Westin AICI