ZanderTeez – un salau mic si aratos

ZanderTeez – un salau mic si aratos

 

Este deja o regula pentru danezii de la Westin ca periodic sa scoata pe piata naluci soft care de care mai avangardiste cu nume care de mare mai haioase. Printre ultimele produse oferite pescarilor de rapitori se numara si ZanderTeez, o naluca realizata dupa ideile lui Enrico Di Ventura. Si mai exact, un muzician care a trecut pescuitul de la hobby la job-ul de zi cu zi si care pe deasupra este si un campion la rapitori la nivel european.

 


Enrico a avut ideea de a realiza un shad destinat pescuitului la salau, dar care s-a dovedit productiv si la alte specii de rapitori. Asa a aparut ZanderTeez, o naluca soft realizata dintr-un plastic flexibil, dar destul de rezistent, unde corpul se misca usor pe laterale, iar coada are o bataie marunta, dar energica. A fost realizat in trei dimensiuni - 8.5 (cantareste 6g), 12 (cantareste 21g) si 17 cm (cantareste 56g) si este destinat pescuitului la jigging, dar si pescuitului pe verticala.  

 


Are tot ce trebuie ca sa fie o naluca de atractie, precum calitatea materialului din care este realizata, ochi 3D si o gama de culori, unde detaliile sunt pictate manual, tipica pentru prinderea salailor, stiucii si bibanilor.
Astfel, ZanderTeez are toate sansele ca intr-un viitor apropiat sa fie una o naluca indispensabila unei partide de pescuit, dar si sa castige ceva premii la capitolul inventivitate si aspect grafic deosebit. 

 

 

Pentru achizitia Westin ZanderTeez va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Westin AICI