Zip Baits Rigge 56S – perfectiunea japoneza a voblerului de pastrav

Zip Baits Rigge 56S – perfectiunea japoneza a voblerului de pastrav

 

Printre voblerele potrivite si chiar necesare in trusa dedicata pastravului se numara si modelul Rigge 56S, produs de catre japonezii de la Zip Baits. Spre deosebire de modele altor firme, Rigge 56S are un mare atuu - sistemul Mag-Drive, un patent Zip Baits.

 

 

Mag-Drive este cel mai avansat sistem de balans, construit ingenios si bazat pe un magnet din tungsten ce se deplaseaza pe un ax construit din bronz. Acest sistem balanseaza perfect naluca, dar ii si permite pescarului sa o arunce la distante apreciabile.
Rigge 56S este un minnow cu o forma alungita, care are un balans rapid pe laterale, perfect pentru apele cu curent puternic, dar poate fi pescuit corect si in apele mai linistite.

 

 


A fost conceput pentru pescuitul pastravului, dar poate fi folosit cu succes si la biban, dar, uneori, si la avat. Este un minnow ce se preteaza pescuitului Ultra Light la suprafata, atat in rauri, cat si in lacuri. A fost realizat intr-o gama de culori diversa, toate modelele avand pe laterale o pelicula de vopsea care straluceste in apa.

 

 


Rigge 56S este un produs Made in Japan pe care merita sa-l incercati atat in apele de ses, cat si in cele montane.

Alte detalii tehnice:

Lungime - 56 mm
Greutate - 3,6 g
Tip - sinking
Adancime scufundare - 0,9-1,4 m
Ancore - 2
Marime ancore - numarul 12
Ochi- 3D


Pentru achizitia Zip Baits B-Switcher va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Zip Baits AICI